Cape Schanck Residence

DESIGN INTENT
Our clients wanted some ideas on how to provide cosmetic improvements to their new property at Cape Schanck. The original house was a 1990's design with multiple disconnected elements that lacks a streetscape presence.

The new proposal is to collect these elements together by wrapping a Zinc screen facade at high level. In addition a new entrance deck is provided to improve the sequence of arrival into the residence and provide shelter and privacy from the front entrance. 

At the rear the Zinc facade treatment continues to wrap separate elements together and form a cohesive aesthetic language for the residence. A new extended deck makes the most of the coastal views close by.
 

PROJECT STATUS
 
The project is currently Under Construction.
EXISTING PHOTOS
PROPOSED RENDERS